Aktuellt

Openinfra tar över fiberutbyggnaden i Abborrkroken

Open Infra har under senaste året färdigställt utbyggnaden av fiberoptisk infrastruktur i Sollenkroka, Överby, Kalvsvik och Boda i Värmdö kommun. Vi har som målsättning att sätta igång redan nu i sommar med installationer i Abborrkroken. Ni kunder är därför inte … Read More

Featured Post

Årsmöte 3/7 kl. 10.00

Reservera denna tid för Abborrkrokens Villaägareförenings årsmöte 2021. Plats: Ladängen Kallelse och dokumentation kommer separat.

Featured Post

Ny medlem? Välkommen på informationsmöte 30/5

Söndag den 30/5 kl 10.00 bjuder vi in till informationsträff för nya medlemmar. Vi samlas i Abborrkroken vid krogen och håller till utomhus. Du som bott ett tag men vill veta lite mer är självklart också välkommen. Välkomna!

Featured Post

Tänk på våra djur!

Nu när höst och vinter är här ber vi alla om att binda upp sina fotbollsnät och gungor på era privata tomter. Det är väldigt sorgligt när ett rådjur eller annat trasslar in sig och kanske i värsta fall går … Read More

Featured Post

Ny brygga vid Abborrkroken

Nu har vi en ny brygga på Abborrkroken. Ni som vill flytta tillbaka er båt kan göra det. Stort tack till Adam som bogserade ner den gamla till Djurönäset. Där kommer den fungera som servicebrygga vid evenemang.

Featured Post